Нашата къща

Предлагаме на вашето внимание една чудесна възможност да съчетаете удобствата на града с планинския въздух и природата. Къщата е с капацитет от 6 до 8 човека, три спални и малко и тихо дворче. Просторен и прохладен през лятото и топъл и уютен през зимата дневен тракт. Кухня – удобна и напълно оборудвана с всичко необходимо за едно чудесно пребиваване и комфорт. Реставрирана с много любов и внимание към детайла, автентичните каменни стени и дървото, обработено със специални био масла, оргиналните решения и пространства, ще ви създадат едно неповторимо усещане за принадлежност и атмосфера, съчетаваща старото с лукса на съвремието ни.

Защо да предпочетете нашата къща за вашата почивка или екскурзия през уикенда или в делничните дни? 

Причините са много:

– Лесно ще я откриете. Къщата е на самия път, можете да паркирате на улицата до нея без никакви такси и условност.

– До нея има голям супермаркет „Арена“, който е много добре зареден и работи до късно.

– Ако не ви се готви и занимава с кухни и готвене, можете да се храните в което и да е ресторантче, намиращо се съвсем в близост.

– Качвате се на колата и отивате….ама къде отивате? То кое по-напред? Чудните мостове, Планетариумът в Смолян, Смолянските езера, Пампорово – лифтът и кулата Снежанка, „адвенчър паркът“, красивата църква, Роженските поляни и Обсерваторията, автентичната Широка лъка , Перелик и още и още, а над всичко – дивата гора с поляните, билките и гъбите …

– Къщата е цялата от камък и дърво, прохладна и макар че е на пътя, вътре е тихо и спокойно. В задното дворче можете да си почивате, да пиете кафе, да се наслаждавате на планинската атмосфера.

– Цялата къща е на ваше разположение, можете сами да си приготвяте храна – такава, каквато я обичате и има всички условия за това. Можете да се забавлявате с приятели без ограничение на време и шум. Заради това, че стените са каменни, няма никаква опасност да смутите съседите. Е, на двора въпросът стои по друг начин. Там това е възможно до 22 ч.

– Нашата къща е уютна, приятна и създава усещане за специалност. Елате, преживейте я, пък … ще разказвате

През лятото, ако ви е горещо и търсите прохлада, но едновременно не искате да се лишите от удобствата на градския живот, ако искате чист въздух, но ви харесват малките, китни планински градчета. Ако сте с приятели и искате да си изкарате приятно. Ако сте любители на Родопите – възползвайте се от поканата ни да прекарате няколко прекрасни летни и прохладни дни в нашата каменна къща EskiZ.

През зимата – нашата каменна къща е обурудвана с голяма печка на дърва и електрически конвектори във всяка стая. Добре изолирана  отвън и отвътре, тя е топла, уютна и комфортна. За скиорите и сноубордистите има сушилка за ски обувки, както и закачалка за ски и щеки. Пистата „Мечи чал“ отстои само на един километър от къщата, Пампорово на 10 километра. Купувайки си целодневна карта, имате право да ползвате безплатен шатъл, който спира почти пред къщата на всеки половин час и да карате на която си пожелаете писта. Можете да ползвате отстъпки за тридневни, седмични и сезонни карти.

Copyright 2019 Kemoboy Design | All Rights Reserved